Vrijdag 18 januari: nieuwjaarsborrel en opening expositie

George Kabel

Nieuwjaarsborrel en opening expositie Jolanda Linssen

Op vrijdag 18 januari houdt Lislokaal een nieuwjaarsborrel. Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom.Gebiedscommissielid Koen Istha doet het openingswoord.
Naast het begroeten van 2019 hebben we ook de opening van de expositie van Jolanda Linssen. Meer over haar (werk) verderop in deze nieuwsbrief.
In verband met de catering verzoeken we je om je aan te melden via info@lislokaal.nl..

Met de opening van de tentoonstelling van Jolanda Linsen gaat een wens van Lislokaal in vervulling.

Jolanda over haar werk:
"In mijn werk is het portret een steeds terugkerend thema. Het portret is een verzameling gelaatstrekken, het licht dat op de botstructuur valt, of een landkaart van een mensenleven. Vanwaar mijn fascinatie? Ik kijk naar gezichten om aansluiting te vinden, herkenning.  Dezelfde wensen, verlangens, angsten en teleurstellingen ten aanzien van het leven. Voor mij is een portret een bron van inspiratie in de verbeelding van vreugde, pijn en de absurditeit van het menselijk bestaan. "

Meer over haar werk is te vinden op haar website www.jolandalinssen.nl

 Nieuwjaarsborrel en opening expositie Jolanda Linssen
✓ 'Een Gevoel van Zwart' naar festival: stemmen gezocht!
✓ Rechtstreex
✓ En verder

'Een Gevoel van Zwart' naar festival: stemmen gezocht!


Zojuist kwam het bericht binnen dat de docu 'Een Gevoel van Zwart' / 'A Sense of Black' is geselecteerd voor het Feel the Reelfestival te Glascow. Daar zijn we zeer verheugd over!
Bij dit festival zijn stemmen belangrijk, de winnaars gaan naar een groot festival in Boekarest. Dus het verzoek aan een ieder is te stemmen op onze docu.
Stemmen gaat heel eenvoudig, je hoeft geen gegevens zoals emailadres achter te laten, slechts alleen de docu aan te vinken.


Hoe te stemmen: Alvast dank!

En op naar Boekarest.


De documentaire "Een Gevoel van Zwart" is op YouTube in korte tijd al een kleine 1.000 keer bekeken. 
Deze link brengt je naar het speciale YouTube-kanaal waar je de film (nogmaals) kunt zien. Vele mensen gingen je al voor als je hem nog niet bekeken hebt. Lislokaal is dan ook bijzonder trots op het resultaat.


 

Rechtstreex

 

Rechtreex in Lislokaal - bron Facebook
Rechtstreex heeft iedere woensdag van 16:00 tot 19:00 uur een afhaalpunt in Lislokaal.

Bij Rechtstreex kun je terecht voor heerlijke streekproducten van boeren uit de omgeving. Zij werken aan een korte en eerlijke voedselketen.

Zie voor meer informatie: www.rechtstreex.nl.
 
 

En verder 

 
  • Binnenkort mogelijk weer poëzieavonden, daarover later meer.
  • Naast culturele activiteiten is Lislokaal ook te huur voor vergaderingen, meetings, workshops, etc. Meer informatie bij secretariaat@lislokaal.nl.
  • Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om tijdens onze culturele activiteiten gastheer of gastvrouw te zijn? Laat het weten! Meer informatie bij secretariaat@lislokaal.nl.

 

Kijk snel op de site →

logo www.lislokaal.nl
Powered by AcyMailing