Zaterdag 12 mei: Aan Tafel met Taal

Aan Tafel met Taal

Aan Tafel met Taal

Deze lente organiseren Lislokaal en Applaus&Zo samen het evenement "aan Tafel met Taal". Stichting Applaus en Zo is een cultuurwerkplaats voor (huiskamer)podia, kunst en cultuurworkshops, muziek, beeld en theaterpresentaties op locatie.
Zaterdag 12 mei is een volledig verzorgde culturele avond uit met muziek, poëzie, theater en een heerlijke maaltijd. Laat je verrassen en meld je aan voor dit culturele avontuur op info@applausenzo.nl  Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt en de eventuele dieetwensen.
Nieuwsgierig naar het programma?
Op Facebook houden we je op de hoogte.

Even zakelijk:
De kosten van deze avond bedragen €25,00 per persoon. Dit is de maaltijd inclusief twee drankjes. Bij aanmelding krijg je te horen hoe de procedure verloopt voor de zeer wenselijk betaling vooraf.

 Aan Tafel met Taal
✓ Rechtstreex
✓Het Gevoel van Zwart
✓ Lislokaal en AVG
✓ En verder

Rechtstreex

Sinds kort kun je een paar keer per week in Lislokaal terecht voor je boerenboodschappen. Rechtstreex werkt met afhaalpunten.

Rechtstreex werkt met de heerlijkste streekproducten  uit de regio Rotterdam. Zij werken aan een korte en (h)eerlijke voedselketen,
iets wat past bij de filosofie van de eigenaars van Lislokaal.

En als je er toch bent om je streekproducten op te halen, kun je gelijk nog even genieten van de tentoonstelling van Marion Daniëls.

Rechtstreex Lislokaal

Bron foto: Facebookpagina Rechtsteex Rotterdam

 

Het Gevoel van Zwart

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een mooie documentaire over de blinde kunstenaar George Kabel. Het is al weer even geleden dat hij in Lislokaal in tentoonstelling had in het kader van het kunstproject Voel en Zie.
Nieuwsgierig? Hierbij twee kleine voorproefjes:
- George Kabel in het van Abbe Museum: https://youtu.be/iPJ-7PckaqM
- George Kabel aan het werk in zijn atelier: https://youtu.be/-_Sqwzg8Anc 

Lislokaal en AVG

Lislokaal is doorgaans niet zo van de juridische zaken. In verband met de handhaving van de nieuwe privacywetgeving maken we een uitzondering. Wees gerust: we gebruiken jouw gegevens (naam en emailadres) alleen maar om jou deze nieuwsbrief te mailen.  

Klik hier om op op de hoogte te blijven van de activiteiten van/bij Lislokaal. Je mag je altijd afmelden natuurlijk. Dat kan onderaan een nieuwsbrief. 

 

En verder 


•    Naast culturele activiteiten is Lislokaal ook te huur voor vergaderingen, meetings, workshops, etc. Meer informatie bij secretariaat@lislokaal.nl.
•    Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om tijdens onze culturele activiteiten gastheer of gastvrouw te zijn? Laat het weten! Meer informatie bij secretariaat@lislokaal.nl.
 

Kijk snel op de site →

logo www.lislokaal.nl
Powered by AcyMailing