Zondag 1 oktober: Blik in de Wijk

jazzmuzikant Pjotr Jurtschenko

Blik in de Wijk

Zondag 1 oktober is er 'Blik in de wijk',  een creatieve route door het Liskwartier. Met een heleboel kunst, workshops, dans, exposities  en muziek.
Lislokaal doet hier ook aan mee, wij zijn die dag hoofdkwartier.
De hele dag is er koffie en thee en versnaperingen verkrijgbaar voor een kleine vergoeding. Lislokaal is open van 10:00 - 18:00 uur.
Naast het hoofdkwartier zijn heeft Lislokaal een eigen programma.
Om 13:30 uur is er de opening van de expositie van Marion Daniëls.
Om 14:30 uur sluiten we de deuren voor een klein uurtje om te luisteren naar poëzie - voordracht te luisten van Frank Vingerhoets en Dirk Vuyk..
Om 15.30 uur is er tot 16:30 uur live-muziek: Jazzmuzikant Pjotr Jurtschenko een Serge Meeusen treden dan op.Pjotr speelt sax en Serge Meeusen is pianist. Zij hebben vorig jaar ook in Lislokaal gespeeld en dat was geweldig!

Pjotr is een jazzmuzikant in hart en nieren. Hij speelt in talrijke jazzcombo’s, zoals in de jazzformatie Demeter en in de bluesband Crusade and Friends. Daarnaast laat hij zich ook horen in de Big Band Enterprise uit Dordrecht. Hij speelt op heel veel verschillende blaasinstrumenten en heeft een ongelooflijke kennis op het gebied van Jazz en improvisatie. Pjotr geeft regelmatig workshop aan onze deelnemers.

Pjotr en Serge Meeusen speelden in september 2016 al eens in Lislokaal de sterren van de hemel.

De toegang is gratis, voor koffie en thee, etc. wordt een bijdrage gevraagd.

 Blik in de Wijk
✓ Tentoonstelling Marion Daniëls
✓ Documentaire George Kabel
✓ En verder

Tentoonstelling Marion Daniëls


Op 1 oktober is er de opening van de tentoonstelling van Marion Daniëls.
De inspiratie voor haar beeldende kunst haalt Marion uit haar klassieke (buur)huis in Rotterdam. Hamlet, Faust en Don Quichot zijn daar als ornamenten uitgebeeld. Door haar interesse in mode ontstaat er unieke kunst.

Marion volgde de opleiding Modevormgeving aan de Academie voor Beeldende Kusten St. Joos in Breda. Daarna verbreedde zij haar talenten door te gaan beeldhouwen aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. De expositie is na 1 oktober verder te bezoeken:

- op afspraak: info@lislokaal.nl of 06 2148 1821

- tijdens open activiteiten in Lislokaal
 

Documentaire George Kabel

De eerste subsidie voor de film over George Kabel is binnen. Bij meerdere fondsen zijn aanvragen gedaan: wij hopen op een positief resultaat.

Voor een korte impressie van de film zie: https://youtu.be/WTThEY2Jo1Q
 
 

En verder 


•    Naast culturele activiteiten is Lislokaal ook te huur voor vergaderingen, meetings, workshops, etc. Meer informatie bij secretariaat@lislokaal.nl.
•    Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om tijdens onze culturele activiteiten gastheer of gastvrouw te zijn? Laat het weten! Meer informatie bij secretariaat@lislokaal.nl.
 

Kijk snel op de site →

logo www.lislokaal.nl
Powered by AcyMailing